tamás a név
irományok

tőlem, neked

2017.06.04. 00:00, tamás

gazdáját keresi egy piros színű christian louboutin körömlakk. érdekessége, hogy a csomagolás mérete megegyezik a christian által tervezett legmagasabb cipő magassarkújával – ráadásul a színe pontosan ugyanaz az árnyalat, mint a cipők talpa. ajándékba kaptam, viszont szeretném továbbadni, mivel nem nagyon fogom hasznát venni, és gondoltam, hogy talán lesz valaki, aki örülne neki.

a körömlakk maga 13.500 ft-ba fáj, tehát egész jó kis zsákmány lehet annak, aki szereti a designer márkákat, vagy csak egyszerűen imádja a louboutint. ha pedig nem vagy oda a körömlakkokért, akár egy gyilkoló eszközként is használhatod ha a pasid megcsal, vagy ha egy picsa hátbaszúr.

ahhoz, hogy a tied legyen, csak egyszerűen add meg az email címedet az alábbi linken, és a többit bízd a szerencsére. annyit megjegyeznék, hogy egy ip címről csak egyszer lehet regisztrálni – mármint lehet többször is, de akkor érvénytelen lesz az összes nevezés. a határidő július 4, éjfél.

bárhol legyél a világban, eljuttatom hozzád. természetesen én állom a postaköltséget is. íme egy kép, amit ma készítettem:

jelentkezem!

 

tamasanev@icloud.com

www.tamasanev.tumblr.com